Bemanning

 

I mange bedrifter varierer ofte behovet for bemanning. Både i korte og lange perioder. Årsakene kan være sesongrelaterte, kontraktrelaterte, permisjoner, ferieavvikling og mange andre. Varierer bemanningsbehovet i din bedrift? Da kan Sense Personell være løsningen for deg. Vi tar gjerne utfordringen med å bidra til at din bedrift løser disse behovene på best mulig måte.

 

Konsulentutleie

 

Trenger din bedrift å leie inn personell til spesielle stillinger og/eller oppgaver? Utleie av kvalifiserte fagfolk er også en viktig del av vår virksomhet. Det kan være ressurser til prosjekter, økonomi, administrasjon, regnskap eller annet. Ta kontakt. Vi er klar til å hjelpe.

 

Rekruttering

 

Skal dere ansette nøkkelpersoner i deres bedrift? Rekruttering er en egen tjeneste i Sense Personell der vi arbeider med rekruttering og utvelgelse av ledere og nøkkelpersoner. Vi vet av erfaring at de beste personene ikke alltid søker en stilling, derfor er spesialisert søk en vesentlig del av vår virksomhet. Våre prosesser bygger på en grundig og velprøvd modell inkludert sertifiseringer som skal være kvalitetssikret og etterprøvbar.

 

Rådgiving

 

Vi har lyst til å bli din diskusjonspartner. Vi vil svært gjerne bli så godt kjent med deg og din bedrift at vi kan sette oss sammen og planlegge ressurs- og bemanningsbehov. På denne måten kan vi finne de beste ressursene og beste løsningene som passer til din organisasjon.

Stavanger

Besøksadresse
Haakon VII’s gt. 9
4005 Stavanger

Postadresse

Postboks 364 Sentrum
4002 Stavanger


Se kart »

Bergen

Besøksadresse
Edvard Griegs vei 3a
5059 Bergen

Postadresse

Edvard Griegs vei 3a 5059 Bergen


Se kart »

revidert arbeidsgiver.gif
© 2019 Sense Personell AS All rights reserved  |  Org nr.: 816 729 122
Personverneklæring  |  Informasjonskapsler
Utviklet av Fresh Lemon Studio
TA KONTAKT MED OSS
51 12 33 22