Bemanning

 

I mange bedrifter varierer ofte behovet for bemanning. Både i korte og lange perioder. Årsakene kan være sesongrelaterte, kontraktrelaterte, permisjoner, ferieavvikling og mange andre. Varierer bemanningsbehovet i din bedrift? Da kan Sense Personell være løsningen for deg. Vi tar gjerne utfordringen med å bidra til at din bedrift løser disse behovene på best mulig måte.

 

Konsulentutleie

 

Trenger din bedrift å leie inn personell til spesielle stillinger og/eller oppgaver? Utleie av kvalifiserte fagfolk er også en viktig del av vår virksomhet. Det kan være ressurser til prosjekter, økonomi, administrasjon, regnskap eller annet. Ta kontakt. Vi er klar til å hjelpe.

 

Rekruttering

 

Skal dere ansette medarbeidere i faste stillinger i deres bedrift? Sense Personell kan også hjelpe med dette, slik at rett person blir ansatt. Vi hjelper deg å finne din perfect match og sikrer at dine medarbeidere blir i stillingen lenger.

Sense Personell har også ekstern samarbeidspartner som kan bidra i ansettelse av ledere og andre nøkkelpersonell.

 

Rådgiving

 

Vi har lyst til å bli din diskusjonspartner. Vi vil svært gjerne bli så godt kjent med deg og din bedrift at vi kan sette oss sammen og planlegge ressurs- og bemanningsbehov. På denne måten kan vi finne de beste ressursene og beste løsningene som passer til din organisasjon.

revidert arbeidsgiver.gif

Stavanger

+47 51 12 33 22

Besøksadresse

Haakon VII’s gt. 9
4005 Stavanger

Postadresse

Postboks 364 Sentrum
4002 Stavanger


Se kart »

Bergen

+47 53 51 80 80

Besøksadresse

Edvard Griegs vei 3a
5059 Bergen

Postadresse

Edvard Griegs vei 3a 5059 Bergen


Se kart »

© 2019 Sense Personell AS All rights reserved  |  Org nr.: 816 729 122
Personverneklæring  |  Informasjonskapsler
Utviklet av Fresh Lemon Studio
TA KONTAKT MED OSS