top of page

Bergen
 

Trenger du råd og hjelp til bemanning eller er du på søk etter ny jobb? Kontakt oss på telefon eller email. Vi ser frem til å høre fra deg.

Kontakt oss

Besøksadresse:

Edvard Griegs vei 3a, 5059 Bergen

Postadresse:

Edvard Griegs vei 3a, 5059 Bergen

Se kart »

GLENN NORD-VARHAUG

DAGLIG LEDER

Glenn har 15 års erfaring som daglig leder i ideelle organisasjoner. Han har god organisatorisk erfaring, herunder samspillet mellom ansatte og frivillige, samt arbeid opp mot styrer.

 

Som daglig leder har han bred erfaring fra personal, rekruttering og utvikling av ansatte. Glenn har også, blant annet gjennom ulike styreverv, vært en aktiv bidragsyter til strategisk utvikling for egne og andre ideelle organisasjoner. Han har god erfaring med og bidrar fortsatt som foredragsholder i forskjellige sammenhenger. Glenn er også sertifisert veileder for persolog personprofil.

+47 95 23 44 18

Glenn Nord Varhaug.jpg

THERESE CARLETON

BEMANNINGSRÅDGIVER

Therese har 20 års erfaring som leder innen Retail bransjen.

I sin rolle som leder og gjennom studier har hun tilegnet seg bred kunnskap innen HR/HRM, ressursplanlegging og driftsoptimalisering.

Inkludering og mangfold har høyt fokus hos henne og dette har satt sitt preg på hennes lederstil hvor god kommunikasjon, trivsel og utvikling også står sentralt.

Dette kommer til uttrykk da hun som leder vant en nasjonal pris for hennes inkluderende lederstil, fokus på mangfold, godt arbeidsmiljø og hennes lidenskap for talentutvikling.

Therese er kundeorientert i sin tilnærming til rekruttering og bemanning. Hun er opptatt av å finne den perfekte matchen mellom kunde og kandidat som resulterer i bærekraftige løsninger for alle parter.

+47 99 30 31 20

Therese Sense Personell.jpg
bottom of page