Kompetanse og erfaring

 

Vi har lang erfaring fra bemanning og konsulent utleie og har god kompetanse på de forskjellige fagområdene vi jobber innenfor. For deg som kunde betyr det at du fra oss skal tilbys arbeidstakere med rett kompetanse og erfaring for å løse deres oppgaver på best mulig måte. Perfect match er vårt mål. Vi strekker oss langt for å bli best mulig kjent med deg som kunde og markedet generelt.

Våre ansatte

 

Vi søker hele tiden etter vel kvalifiserte kandidater for det markedet vi jobber for og bruker forskjellige medier for å finne de rette. Vi ønsker å være i forkant slik at når vi får et oppdrag fra kunde så har vi allerede kandidater klar. Våre aktuelle kandidater har alle vært gjennom vår kvalitetssikringsprosess gjennom intervju og referansesjekk. De skal ha de faglige og ikke minst de personlige egenskapene som du som kunde er opptatt av.

Innleieforhold

 

Som innleid i din bedrift skal våre ansatte forholde seg til deres arbeidsreglement. Sense Personell vil være arbeidsgiver. Vi vil i hele innleieperioden ha en tett dialog med vårt personell som er i arbeid hos deg. Vi vil også ha en dialog med deg som kunde om arbeidsforholdet, at jobben blir gjort som avtalt, mulige endringer i oppdraget m.m. Engasjement, kvalitet og tett oppfølging er våre viktigste verdier.

Våre fagområder

Lager / Logistikk / Distribusjon
Produksjon
Bygg & anlegg
Økonomi & administrasjon

Vi løser bemanningsbehov innen et bredt spekter av fagområder for våre kunder i hele Rogaland.

KONTAKTINFORMASJON

Telefon: +47 51 12 33 22
Epost: post@sensepersonell.no

Postadresse: Postboks 364 Sentrum, 4002 Stavanger
Besøksadresse: Haakon VII’s gt. 9, 4005 Stavanger

facebook white.png
linkedin white.png

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. Fortsetter du å bruke nettsiden, godtar du det. Les mer

© 2016 Sense Personell AS