top of page

Stavanger
 

Trenger du råd og hjelp til bemanning eller er du på søk etter ny jobb? Kontakt oss på telefon eller email. Vi ser frem til å høre fra deg.

Kontakt oss

Besøksadresse:

Vestre Svanholmen 12, 4313 Sandnes

Postadresse:

Vestre Svanholmen 12, 4313 Sandnes

Se kart »

Sense Personell Stavanger kontor.jpg

JAN OLAV BERGE

DAGLIG LEDER / PARTNER

Jan Olav har mange års erfaring fra forskjellige bransjer. Han jobbet i mange år som selvstendig næringsdrivende konsulent mot det private næringslivet i Stavanger regionen. Innen IT programvare og som kursinstruktør.

 

I tillegg til dette har han god erfaring fra bemanningsbransjen som konsulentleder og noen år som finansrådgiver. Ressursplanlegging og prosjektarbeid i olje- og gass næringen er også betydelig i Jan Olav’s karriere. Han er utdannet Markedsøkonom RMH.

jan olav.png
Janne Samuelsen.jpg

JANNE SAMUELSEN

BEMANNINGSRÅDGIVER

Janne har lang og solid erfaring innen salg, kundebehandling og ledelse. Hun har svennebrev som Frisør og drevet salong i flere år.

God erfaring med prosjekt koordinering, personell innleie-utleie og rekruttering til blant annet oljeservice bransjen. Hun er godkjent HMS- koordinator og Sakkyndig.

Hun har også jobbet som jobbspesialist hos tiltaks arrangør innen arbeid og inkludering med veiledning av jobbsøkere og arbeidsgivere. Der hun blant annet er sertifisert innen MI metodikk.

bottom of page