top of page
Image by Robert Bye

Aktuelt
 

Første vikar i Bergen får fast jobb

Vår første vikar i Bergen har fått fast jobb.


I januar, samme måned som Sense Personell Bergen startet opp, fikk vi også inn vår første utleide vikar til det som også ble vår første kunde, Function. Anca Maria Barbu har siden i januar vært i et vikariat som regnskapsmedarbeider og ekstra kjekt er det når et vikaroppdrag gjennom Sense Personell resulterer i fast jobb.


Anca Maria er 46 år, gift, har et barn og bosatt på Ågotnes. Hun komopprinnelig fra Romania for 10 år siden. Hun kjente Norge godt etter å vært på ferie i dette flotte landet vårt siden 2002 før hun bosatte seg her i 2009. Hun har økonomiutdannelse fra Spiru Haret, Universitetet i Bucuresti.


Hvem er Anca Maria?

Anca Maria forteller at hun begynte først som stuepike i 2009 og gikk etter hvert over til en stilling som husøkonom assistent etter ca. et år. Hun forteller videre: Etter hvert som det norske språket kom på plass i hodet, kunne jeg gå videre å begynne å jobbe med regnskap, det yrket som jeg elsker. Jeg har over 15 års erfaring med ledelse og regnskap fra hjemlandet mitt Romania og vil karakterisere meg som en voksen, strukturert, systematisk og selvgående dame med stor arbeidskapasitet. Jeg synes at regnskap er gøy og liker å leke med tallene.

Kan du fortelle litt mer om jobben din som regnskapsmedarbeider i function?

Som regnskapsmedarbeider i Function AS fikk jeg mulighet til å jobbe i et moderne, profesjonelt og fremtidsrettet firma. Function har i dag ca 20 ansatte, alle med fokus på faglig kompetanse og et godt arbeidsmiljø. Hovedkontoret er i Bergen, nærmere bestemt på Wergeland. De har også et avdelingskontor i Tønsberg. I Function har jeg spennende utviklingsmuligheter i et solid selskap. Mine arbeidsoppgaver er regnskapsprosessen fra A-Å, kontering og bokføring, avstemminger av balanse konti, kunder, leverandører, mva, lønn og fakturering.


Hvordan har det vært å være vikar utleid fra Sense Personell?

Som ansatt i Sense Personell følte jeg meg trygg fra første dag. Etter først et hyggelig intervju med Glenn Nord-Varhaug, ble det bestemt at jeg skulle gå videre på intervju med oppdragsgiver, valgte Glenn å være med på intervjuet. Det er ikke så ofte det skjer og jeg hadde heller ikke så mye erfaring med bemanningsbyråer, men jeg synes at det var topp for meg. Det var flott å ha han med, for å kunne presentere seg selv til ukjente personer, og hvor en har flere grenser med blant annet språk, annen kultur og i tillegg være litt sjenert kan være vanskelig. Videre hadde jeg og Glenn - Sense Personell, hele tiden en tett kontakt. Han fulgte godt opp og spurte alt går bra med meg som innleid i Function, om jobb-relasjonen, med mine kollegaer og om jeg trengte noe mer fra han.


Jeg hadde rett og slett en fin opplevelse med en seriøs aktør i markedet for rekruttering og utleie av arbeidskraft!

Takk for meg Glenn og Sense Personell!


Som Sense Personell Bergen sin første kunde vil vi gjerne få presentere de nærmere.

Function har siden 2008 levert funksjonelle løsninger for styringssystem i bolig og næringsbygg. Med et innovativt tankesett og spisskompetanse innen KNX bidrar vi til at kundene får gjennomført sine forretningsprosesser kostnadseffektivt og til riktig kvalitet. function-gruppen består av selskapene function Products, function Solutions, function Energy og function Technology.

function-selskapene har per i dag totalt 19 ansatte og jobber med kunder og prosjekter i Norge, Sverige og Danmark. Function-gruppen har hovedkontor i Bergen og et avdelingskontor i Tønsberg. I 2018 omsatte selskapene i overkant av 60 millioner og er nå Skandinavias ledende leverandør av KNX-systemer til byggautomasjonsbransjen.


Vi er stolte av å ha Function som kunde og det gode samarbeidet vi har hatt frem til nå og vi ser frem til fortsatt godt kundeforhold



Cracked Glacier

Hold deg oppdatert

Ønsker du å motta nyhetsbrev fra oss på e-post? Vi vil sende deg nyheter, fagaktuelle artikler, og informasjon om Sense Personell`s tjenester.

Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev ved å gå inn på linken i bunnen. Les også Sense Personell`s personvernerklæring.

bottom of page